Kropsterapeut

Mere end 10 års erfaring

Lægeeksamineret kropsterapeut med mere end 15 års erfaring

​Har du behov for en grundig og erfaren kropsterapeut, tilbyder jeg hos Kims Kropsterapi i mine klinikker i Bredsten, Aabenraa og Odense effektiv behandling af alle former for smerter i bevægeapparatet. Mine metoder er blide, rolige og meget effektive og der er fokus på hele kroppen. Jeg instruerer individuelt i øvelser målrettet den enkelte patient.

​Har du smerter i kroppen, som f.eks. hovedpine, nakkesmerter, piskesmæld, diskusprolaps, iskiassmerter, tennisalbue eller smerter i knæet er det vigtigt, at sammenhængene i kroppen findes, behandles og løsnes. Her er kropsterapi en unik behandlingsform.

Kropsterapeut med brede kompetencer

I mit daglige virke som kropsterapeut ser jeg rigtig mange patienter, der har gået med deres smerter i lang tid. Lytter man ikke til sin krop, kan smerterne i værste fald blive kroniske og måske yderligere medføre andre skader. Derfor er det vigtigt, at du gør noget ved det, når du mærker noget i din krop, som ikke er, som det bør være. Det kan være iskiassmerter eller måske en diskusprolaps.

Som lægeeksamineret kropsterapeut har jeg brede kompetencer inden for smertelindring. Jeg kan afhjælpe dine smerter, hvis der gøres en indsats. Jo før du kontakter mig, jo bedre mulighed har jeg for at hjælpe dig, hvis du døjer med smerter i bevægeapparatet. Lyt til din krop, og reagér på de signaler, den sender.

Book en tid til behandling

​Søger du en omhyggelig og nærværende kropsterapeut, der tager sig godt af dig, er du velkommen til at bestille tid hos mig. Jeg behandler dig med stor respekt og er meget opmærksom på dine smerter, så du ikke skal frygte, at jeg strækker eller vrider dig uhensigtsmæssigt. Jeg tilbyder en blid og effektiv behandling, der virker, så få gjort noget ved dine skavanker, før det er for sent.

Book tid på telefon (+45) 40 11 07 40. Du kan også udfylde kontaktformularen eller sende en e-mail til kim@kimskropsterapi.dk

Åbningstider

Bredsten

Kærbøllingvej 7, 7182 Bredsten
Hver torsdag
8.00 til 21.00

Aabenraa

Bjerggade 4H, 6200 Aabenraa​
Hver onsdag
12.00 til 21.00

Odense

Ulriksholmvej 10, 5230 Odense M
Hver mandag og fredag
8.00 til 21.00​

Udtalelser fra kunder

(+45) 40 11 07 40
kim@kimskropsterapi.dk