Piskesmæld

Mere end 10 års erfaring

Piskesmæld kan behandles eller lindres med kropsterapi​

På min klinik kan jeg behandle piskesmæld med kropsterapi, der er en fysiologisk behandlingsform. Det er afgørende at behandlingen af piskesmæld foregår meget nænsom og blid.

Behandling af piskesmæld genskaber nervesignalerne

Den nænsomme og blide behandling af piskesmæld er meget vigtigt, da et piskesmæld er en forstrækning af muskulaturen og nervebanerne i nakken. Hvis nervebanerne ikke genoprettes bliver piskesmældet ikke bedre. Det er derfor skadeligt med for hård behandling af nakken, vrid og bræk.

Én af de største udfordringer ved piskesmæld er, at patienten ikke har nogen synlige fysiske skader, men piskesmældspatienten har det meget værre end patienter med brud på arme og ben.

Et piskesmæld påvirker hjernens evne til at kommunikere med resten af kroppen. Denne evne skal genskabes. Det er vigtigt at patienten forstår hvad et piskesmæld er, så vi i fællesskab kan hjælpe hinanden til at det bliver bedre.

Kontakt mig for at bestille tid til behandling af piskesmæld

​Du er velkommen til at udfylde kontaktformularen eller sende en e-mail til kim@kimskropsterapi.dk, hvis du har spørgsmål til behandlingen eller ønsker at bestille en tid. Du kan også sende en SMS eller lægge besked på telefon  (+45) 40 11 07 40, så vender jeg tilbage til dig.

Åbningstider

Bredsten

Kærbøllingvej 7, 7182 Bredsten
Hver torsdag
8.00 til 21.00

Aabenraa

Bjerggade 4H, 6200 Aabenraa​
Hver onsdag
12.00 til 21.00

Odense

Ulriksholmvej 10, 5230 Odense M
Hver mandag og fredag
8.00 til 21.00​

Udtalelser fra kunder

(+45) 40 11 07 40
kim@kimskropsterapi.dk