Erhverv

Mere end 10 års erfaring

​​God personalepleje giver færre sygedage

Det er afgørende for virksomheder at sikre et godt arbejdsmiljø og nedbringe sygefraværet. Derfor er det vigtigt at behandle skader og lære personalet at bruge kroppen rigtigt. Både på jobbet og i fritiden.

Det kan jeg hjælpe med

Jeg har flere års erfaring med rådgivning og behandling af medarbejdere i f.eks. slagteri- og kontorbranchen, hvor jeg især har specialiseret mig i at behandle og afhjælpe de typiske skader, som opstår på jobbet og i fritiden.​

​Det kan for eksempel være:

  • Tennisalbue
  • Rygsmerter​
  • Diskusprolaps​
  • Hovedpine/migræne
  • Iskiassmerter

Udover at behandle og afhjælpe skader på medarbejderne på selve virksomheden eller på mine klinikker, tilbyder jeg også undervisning i, hvordan man bevæger og træner kroppen korrekt, forebygger arbejdsskader og sikrer sunde arbejdsstillinger. Jeg udarbejder også individuelle øvelsesprogrammer med det formål at medarbejderen undgår skader og styrker muskulaturen. Det er meget vigtigt at medarbejderen lærer, selv at tage ansvar for sin egen krop. Det kan virksomheden ikke stå alene med.

Vil du sikre et bedre arbejdsmiljø, der bidrager til et lavere sygefravær, kan jeg sikkert bidrage. Jeg kan både behandle ude på den enkelte arbejdsplads eller fra mine klinikker i Odense, Aabenraa eller Bredsten. Giv mig et kald på tlf. (+45)40 11 07 40, og lad mig komme forbi og fortælle, hvad jeg kan hjælpe din virksomhed med.

Åbningstider

Bredsten

Kærbøllingvej 7, 7182 Bredsten
Hver torsdag
8.00 til 21.00

Aabenraa

Bjerggade 4H, 6200 Aabenraa​
Hver onsdag
12.00 til 21.00

Odense

Ulriksholmvej 10, 5230 Odense M
Hver mandag og fredag
8.00 til 21.00​

Udtalelser fra kunder

(+45) 40 11 07 40
kim@kimskropsterapi.dk