Diskusprolaps

Mere end 10 års erfaring

Behandling af diskusprolaps og kompetent rådgivning​

​Har du en diskusprolaps, tilbyder jeg en effektiv behandling. Jeg har været kropsterapeut siden 2007 og jeg er specialist i behandling af diskusprolaps på såvel unge som ældre, der uheldigvis oplever denne ubehagelige skade. Det kan være et meget smerteligt forløb – særligt hvis der ikke bliver gjort noget ved problemet.

​Med min behandlingsmetode undgår de fleste at blive opereret. Jeg løsner op i ryggen og fjerner trykket fra selve diskusprolapsen. Med en grundig  behandling og simple øvelser kan jeg også forebygge mod flere af slagsen. En vigtig del af mit job er den rådgivende rolle, hvor du naturligvis også får gode råd omkring hvordan du træner, så din ryg har det bedst muligt.

En effektiv behandling af diskusprolaps forudsætter stor viden, erfaring og kendskab til kroppens anatomi. Forkert behandling vil forværre symptomerne. Jeg har jeg set alt for mange træne og bevæge sig forkert, og gå med smerter alt for længe.

​Du har kun én krop, som du skal bruge resten af livet. Så lyt til den og lad mig hjælpe dig. Når du er i et behandlingsforløb hos mig, får du træningsøvelser med hjem, da der er meget, du selv kan gøre for hurtigt at få det bedre.

Bestil tid og hør mere om behandlingen

​Du er velkommen til at udfylde kontaktformularen eller sende en e-mail til kim@kimskropsterapi.dk, hvis du har spørgsmål til behandlingen eller ønsker at bestille en tid. Du kan også sende en SMS eller lægge besked på telefon  (+45) 40 11 07 40, så vender jeg tilbage til dig.

Åbningstider

Bredsten

Kærbøllingvej 7, 7182 Bredsten
Hver torsdag
8.00 til 21.00

Aabenraa

Bjerggade 4H, 6200 Aabenraa​
Hver onsdag
12.00 til 21.00

Odense

Ulriksholmvej 10, 5230 Odense M
Hver mandag og fredag
8.00 til 21.00​

Udtalelser fra kunder

(+45) 40 11 07 40
kim@kimskropsterapi.dk