Kundeudtalelser

Del din oplevelse med os​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Lone Hansen

Har døjet med mine ben i to år.

Læge, gigtspecialist, ortopædkirurg, diverse undersøgelser, over et halvt års fysioterapi og træning, og flere alternative behandlere, uden resultat.

2 uger efter første behandling hos Kim var problemerne i mine ben stort set løst.

Kim havde en meget simpelt forklaring, og med hans øvelser og behandlinger, kan jeg endelig nyde længere gåture igen.

Kan varmt anbefale Kim Kropsterapi.

Sover som en baby og er smertefri

Jeg er kommet hos Kim siden 2011 eller 2012.

Da jeg startede hos Kim, havde jeg voldomme, stødvise smerter i ryggen, voldsomme smerter i nakken, migræne og sov uroligt, oftest mellem 4-6 timer pr nat, bl a pga mine fingre sov på den side jeg lå på.
Efter behandling hos Kim sov jeg som en baby, 7-8 timer pr nat og var smertefri.
Men det var langtfra det bedste.


Det bedste er, at Kim i mine øjne arbejder efter det gode, gamle princip 'Hvis du sælger en mand en fisk, redder du hans dag. Lærer du ham at fiske, redder du hans liv'.
Og Kim lærer en at 'fiske' - forstået på den måde, at man lærer små, lette og hurtige øvelser for at forebygge og/eller fjerne smerter og/eller spændinger.
I forlængelse af det er det ret væsentligt at påpege, at intet hos Kim er mere smertefuldt end et fast håndtryk, idet han kun manipulerer blidt med musklerne, ingen knæk og bræk.
Sidst jeg var hos Kim, havde jeg så voldsomme rygsmerter, jeg hverken kunne holde ud at gå, ligge, sidde eller stå.


Kim behandlede mig og udstyrede mig med de førnævnte øvelser.
Vi aftalte en række konkrete øvelser samt tiltag (eksempelvis at aflaste ryggen ved at bruge benene til at rejse sig op og sætte sig ned).


Allerede samme dag lindredes smerterne, og er trinvis blevet mindre og mindre.
her to dage efter er smerterne primært gået over til ømhed, undtagen ved hård/forkert belastning.
Jeg har gennem mange år konsulteret mange behandlere. Når vi taler om diverse smerter, hovedpine, diskusprolaps (i nakken) og fastlåste muskler og led er Kim den dygtigste jeg har mødt.

Venlig hilsen Ianto​

​Malene Rodríguez, 16 år

Jeg er en pige på 16 år, som spiller fodbold på eliteplan. I februar 2014 fik jeg konstateret en diskusprolaps i lænden, mellem 4. og 5. ryghvirvel. En lidt usædvanlig én af slagsen. Normalt når man får en diskusprolaps, falder gelentil en af siderne, så det ”kun” går udover ét ben, men i mittilfældevar gelen gået indad, hvilket vil sige, at det gik udover begge ben. Jeg gik hos min kiropraktor, da jeg havde haft rygproblemer før, men dette var ikke noget hun kunne klare. Jeg blev sendt til Give friklinik, som skulle være et af Danmarks bedste rygcenter. De sagde, at jeg blot skulle vente på at den faldtpå plads af sig selv. De sagde bl.a. at det ikke var sikkert, at jeg kunne kommetil at spille fodbold igen. Siden februar 2014, har jeg spist smertestilende næsten hver dag. I starten af september 2014, kom jeg for første gang hos Kim i Bredsten. Han så med det samme hvad ”fejlen” var. Første gang jeg var i behandling, var det helt utroligt, hvordan han formåede at forklare og vise hvordan det hele hang sammen. Han arbejdedesimpelt med musklerne omkring selve prolapsen, og ganske enkelt ”hjalp” han gelenmed at falde på plads. Efter første gang hos Kim, stoppede jeg med at spise smertestillende. Efter anden gang var jeg allerede ude at løbe, helt fantastisk! – eftersom jeg havde fået at vide, at det ikke var sikkert, at jeg ville komme i gang igen. Efter tredje gang, var jeg til min første fodboldtræningi 7 måneder. Efter fjerde gang var jeg ude at spille min første kamp i 8 måneder! Det Kim har gjort på så kort tid, kan ikke beskrives med ord. Hvis jeg ikke var kommet til ham, havde jeg gået med min diskusprolaps endnu. Det er vildt, at det kan gå så hurtigt op ad bakke.

Kan kun anbefales!

​Ud af smertehelvede på 60 minutter

Kim Westergaard, indehaver af Kims kropspleje på Bjerggade 4K i Aabenraa, hjælper patienterne til en smertefri hverdag.  Det er efterhånden to år siden at Birthe Severin, dagplejemor til fire raske småbørn i Agerskov, fik sit liv tilbage. Hun havde kæmpet med migræne i 17 år og havde prøvet alt fra egen læge, der ordinerede medicin, til zoneterapi og kiropraktor. Heller ikke neurologiske undersøgelser kunne afsløre grunden til hendes smerter. 

- Før jeg blev ramt af migrænen, var jeg altid meget aktiv og livsglad. Men smerterne drænede mig for al energi. Som dagplejemor er det svært at lægge sig syg, så det var nogle lange arbejdsdage at komme igennem. Når jeg mindes tilbage, så husker jeg det som om dagene bare skulle overstås, fortæller Birthe Severin.

Forventningerne var derfor høje, da hun kontaktede Kims Kropspleje i Aabenraa, som hun havde fået anbefalet fra flere sider. Og allerede efter den første behandling formåede massageterapeut Kim Westergaard at lindre smerterne.

- Det var helt utroligt. Her havde jeg gået i alle disse år og haft smerter, uden at nogen kunne hjælpe mig. Allerede efter mit første besøg hos Kim, fik jeg det meget bedre. Med tiden fik jeg færre og færre migræneanfald, og hvis, så var de meget mildere end før - og sådan er det den dag i dag, fortæller en lykkelig Birthe Severin, der i dag nøjes med behandlinger hver anden måned. Kim Westergaard, prof. kropsplejer og lægeeksamineret kropsterapeut, tager udgangspunkt i kroppens anatomi og fysiologi. Behandlingsformen sørger for at bringe balance i kroppen igen efter skader, spændinger, smerter og overanstrengelse. Første behandling tager ca.1 time, hvor man får en klinisk undersøgelse, samt vejledning i korrekt brug af kroppen, gennem simple øvelser. Til sidst bliver kroppen afspændt, og man får en let massage.

- Jeg har en del patienter som Birthe, der har det meget dårligt, når de starter med at komme hos mig. De døjer med stærke smerter af den ene eller anden art, så der er slet ikke basis for at give massage. Til gengæld løsner jeg kroppen ved hjælp af træk til musklens senetenen. Behandlingen påfører ingen smerter, fortæller Kim Westergaard, som blandt andet også har hjulpet mange diskusprolaps-patienter til en bedre hverdag.


- Jeg har haft patienter, som var langtids-sygemeldte, da de startede behandlingen hos mig. Mange af dem er i dag i stand til at genoptage deres arbejde på fuld tid.  Kim Westergaard understreger dog vigtigheden i, at vejen til en succesfuld behandling kræver et godt samarbejde mellem terapeut og patient.

- Behandlingen skal kombineres med øvelser, som patienten selv kan arbejde med derhjemme. Der er en kombination af disse to ting, der gør, at vi opnår resultater, siger Kim Westergaard. 


For Birthe Severin er øvelserne, som hun laver op til fire gange om dagen, efterhånden blevet en trofast følgesvend i en - stort set - smertefri hverdag.

- Det tager mig ikke mere end et par minutter at lave øvelserne. De er blevet et fast ritual, siger hun.
Kims kropspleje har afdelinger på Bjerggade 4K i Aabenraa, hvor han træffes torsdage, samt i Odense og Bredsten.

Hanne, 54 år

Jeg kom i juni 2002 ud for en ulykke - en ulykke hvor jeg på cykel blev ramt af en højresvingende lastbil - jeg mistede i den forbindelse mit højre ben under knæet og fik en del indre kvæstelser.

Genoptræning efter længere tids sengeleje er nødvendig, og tager lang tid.

Jeg har haft store problemer med nervesmerter. Ikke kun i stumpen, men også i nakke, skuldre og lænd.

Jeg måtte desuden have indlæg i min sko, da jeg på grund af overbelastning fik smerter i det eksisterende ben.

I juni 2008 startede jeg i behandling hos Kim. Inden da havde jeg prøvet adskillige behandlingsformer, som ikke havde den optimale effekt.


Men så skete der noget!

Hele min krop var ude af balance på grund af det multitraume som jeg havde været udsat for.
Allerede efter de første behandlinger kunne jeg mærke bedring.

Det er helt fantastisk pludselig at mærke at skulder, nakke og gangfunktion
er helt funktionsdygtige igen.

Og sidst men absolut ikke mindst, så bruger jeg ikke indlæg i min sko mere, det er slet ikke nødvendigt.

Fantastisk.

Jeg går stadig hos Kim, og det vil jeg blive ved med fremover. Vedligeholdelse kalder jeg det. Det skaber ro i kroppen og der er altid lidt som lige skal sættes på plads. Kim er en person som jeg værdsætter meget højt, han er professionel, dygtig, velkvalificeret og rigtig god til at lytte.​

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes!

Sig ja til bedre livskvalitet, færre sygedage og mere energi. Kontakt mig allerede i dag!

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Åbningstider​

​Bredsten:

Fredag i ulige uger​

08.00 - 21.00​

​Aabenraa:

Hver onsdag

​12.00 - 21.00

​Odense:

​Hver mandag

Fredag i lige uger

08.00 - 21.00​

​Lyngby:

Kun tirsdag:

10.00 - 21.00

Kims Kropsterapi

Ulriksholmvej 10,

5230 Odense M, Denmark

Kims Kropsterapi

Østergade 20,

6230 Rødekro

Kims Kropsterapi

Kærbøllingvej 7,

7182 Bredsten

Kims Kropsterapi v/Kim Vestergaard

Christian X's Alle 89

2800 Lyngby

Hør fra vores kunder​

​Nicolaj Nordsted Sørensen

​Jeg har døjet med en betændt slimhindefold i knæet og har ikke kunne gå i flere måneder. Efter 2 ugers behandling hos Kim har jeg endelig smidt krykkerne og går uden støtte. Væsken i knæet er stort set væk og jeg kan begynde at cykle, arbejde mm. Jeg har besøgt flere fysio- og kropsterapeuter, men ingen har været i stand til at hjælpe mig som Kim.

Brian Thestrup Kaack

Meget professionelt og behandling der virker😉

Liz Kaysen

Kim har magiske hænder. De har reddet mig fra en operation for diskusprolaps i lænden.