Massageterapeut med mere end 10 års erfaring

​Har du behov for en grundig og dygtig massageterapeut i Vejle, Aabenraa eller Odense, tilbyder jeg hos Kims Kropsterapi effektiv smertelindring af forskelligartede smerter og skader. Som massageterapeut hiver jeg ikke dine led. Det foregår stille og roligt. Her er der fokus på at holde kroppen i bevægelse og repetere øvelser, som du også får af mig, når du er patient i min klinik.

​Har du smerter i nakke og skuldre eller måske en tennisalbue, er det vigtigt, at der gøres noget for at styrke de omkringliggende muskler. Jeg har mere end 10 års erfaring som massageterapeut, hvor jeg har set mange skader og skavanker. Jeg kan derfor relativt hurtigt determinere, hvilken behandlingsform der er mest i givtig til forskellige skader.

​​

Lægeeksamineret massageterapeut med brede kompetencer


​I mit daglige virke som massageterapeut ser jeg rigtig mange patienter, som har gået med deres smerter længe. Lytter man ikke til sin krop, kan smerterne i værste fald blive kroniske og måske yderligere medføre andre skader. Derfor er det vigtigt, at du gør noget ved det, når du mærker noget i din krop, som ikke er, som det bør være. Det kan være ischiassmerter eller måske en diskusprolaps.

​Som lægeeksamineret massageterapeut har jeg brede kompetencer inden for smertelindring, og jeg kan afhjælpe disse smerter, hvis der gøres en indsats. Jo før, jo bedre. Så kontakt mig endelig, hvis du døjer med noget. Lyt til din krop, og reagér på de signaler, den sender.

Book en tid til behandling


​Søger du en omhyggelig og nærværende massageterapeut, der tager sig godt af dig, er du velkommen til at bestille tid hos mig. Jeg behandler dig med stor respekt og er meget opmærksom på dine smerter, så du ikke skal frygte, at jeg strækker eller vrider dig uhensigtsmæssigt. Jeg tilbyder en blid og effektiv behandling, der virker, så få gjort noget ved dine skavanker, før det er for sent.

Book tid på telefon 40 11 07 40. Du kan også udfylde kontaktformularen eller sende en e-mail til kimw@live.dk

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes!

Sig ja til bedre livskvalitet, færre sygedage og mere energi. Kontakt mig allerede i dag!

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Åbningstider​

​Bredsten:

Fredag i ulige uger​

08.00 - 21.00​

​Aabenraa:

Hver onsdag

​12.00 - 21.00

​Odense:

​Hver mandag

Fredag i lige uger

08.00 - 21.00​

​Lyngby:

Kun tirsdag:

10.00 - 21.00

Kims Kropsterapi

Ulriksholmvej 10,

5230 Odense M, Denmark

Kims Kropsterapi

Østergade 20,

6230 Rødekro

Kims Kropsterapi

Kærbøllingvej 7,

7182 Bredsten

Kims Kropsterapi v/Kim Vestergaard

Christian X's Alle 89

2800 Lyngby

Hør fra vores kunder​

​Nicolaj Nordsted Sørensen

​Jeg har døjet med en betændt slimhindefold i knæet og har ikke kunne gå i flere måneder. Efter 2 ugers behandling hos Kim har jeg endelig smidt krykkerne og går uden støtte. Væsken i knæet er stort set væk og jeg kan begynde at cykle, arbejde mm. Jeg har besøgt flere fysio- og kropsterapeuter, men ingen har været i stand til at hjælpe mig som Kim.

Brian Thestrup Kaack

Meget professionelt og behandling der virker😉

Liz Kaysen

Kim har magiske hænder. De har reddet mig fra en operation for diskusprolaps i lænden.