Frossen skulder kan behandles eller lindres med kropsterapi​

På min klinik kan jeg behandle en frossen skulder med kropsterapi, der er en fysiologisk behandlingsform. Behandlingen af en frossen skulder sker ofte i kombination med andre behandlinger, såfremt smerterne tillader det. Jeg har patienter fra blandt andet Odense, Vejle og Aabenraa. 

Behandling af en frossen skulder genskaber bevægeligheden

En frossen skulder er en særlig tilstand, der starter med smerter i skulderen, hvorpå der kommer en bevægeindskrænkning. Langsomt vil skulderen genvinde sin bevægelighed. Hele forløbet varer typisk omkring 1-2 år. Lidelsen kan ikke ses på et røntgenbillede, og derfor er det nødvendigt at udelukke andre lidelser, før diagnosen kan stilles.

Kropsterapi er en god og effektiv metode til lindring af en frossen skulder, om end du også bør tilses af din egen læge. Jeg er lægeeksamineret massageterapeut og professionel kropsterapeut, og jeg har hjulpet mange patienter af med deres smerter. Det sker i en fuldstændig smertefri behandling, der har til formål at skabe lindring for smerter i muskler og led.

Når det kommer til en frossen skulder, er vigtigt med en tidlig indsats, ligesom det er i mange andre lidelser. Det minimerer blandt andet sandsynligheden for, at den frosne skulder eventuelt udvikler sig til kroniske smerter. Lyt til din krop og signaler. Hvis der er noget galt, så kan du kontakte mig.

Kontakt mig for at bestille tid til behandling af skulderen

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du vil høre mere om behandlingen af en frossen skulder. Jeg besvarer også gerne spørgsmål. Du kan bestille tid på telefon 40 11 07 40, eller du kan skrive til mig på e-mail kimw@live.dk.

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes!

Sig ja til bedre livskvalitet, færre sygedage og mere energi. Kontakt mig allerede i dag!

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Åbningstider​

​Bredsten:

Fredag i ulige uger​

08.00 - 21.00​

​Aabenraa:

Hver onsdag

​12.00 - 21.00

​Odense:

​Hver mandag

Fredag i lige uger

08.00 - 21.00​

​Lyngby:

Kun tirsdag:

10.00 - 21.00

Kims Kropsterapi

Ulriksholmvej 10,

5230 Odense M, Denmark

Kims Kropsterapi

Østergade 20,

6230 Rødekro

Kims Kropsterapi

Kærbøllingvej 7,

7182 Bredsten

Kims Kropsterapi v/Kim Vestergaard

Christian X's Alle 89

2800 Lyngby

Hør fra vores kunder​

​Nicolaj Nordsted Sørensen

​Jeg har døjet med en betændt slimhindefold i knæet og har ikke kunne gå i flere måneder. Efter 2 ugers behandling hos Kim har jeg endelig smidt krykkerne og går uden støtte. Væsken i knæet er stort set væk og jeg kan begynde at cykle, arbejde mm. Jeg har besøgt flere fysio- og kropsterapeuter, men ingen har været i stand til at hjælpe mig som Kim.

Brian Thestrup Kaack

Meget professionelt og behandling der virker😉

Liz Kaysen

Kim har magiske hænder. De har reddet mig fra en operation for diskusprolaps i lænden.