Behandling af diskusprolaps og kompetent rådgivning​

​Har du en diskusprolaps, tilbyder jeg en effektiv behandling. Jeg har været indehaver af Kims Kropsterapi i mere end 10 år, er jeg specialist i behandling af diskusprolaps på såvel unge som ældre, der uheldigvis oplever denne uheldige skade. Det kan være et smerteligt forløb - særligt hvis der ikke bliver gjort noget ved problemet.

​Med min behandlingsmetode kan du undgå at blive opereret. Jeg løsner op i ryggen og fjerner trykket fra selve diskusprolapsen ganske smertefrit. Med en grundig behandling kan jeg også forebygge mod flere af slagsen, så du helt undgår at opleve flere rygsmerter i forbindelse med en diskusprolaps. En vigtig del af mit job er den rådgivende rolle, hvorfor du naturligvis også får gode råd omkring, hvordan du træner din ryg bedst muligt.

Dybdegående behandling af diskusprolaps


​En behandling af diskusprolaps er en dybdegående behandling, som forudsætter stor viden, erfaring og kendskab til den lidelse, som det er for mange, der har det. I de 10 år, jeg har været eksamineret massageterapeut og professionel kropsterapeut, har jeg set alt for mange gå rundt uden at få gjort noget ved problemet.

​Du har kun én krop så lyt til den og søg behandling, så snart du får smerter og lignende. Når du er inde i et behandlingsforløb, får du træningsøvelser med hjem, da der er meget, du selv kan gøre for at blive rask. Træning er en vigtigt del af del, så tag det seriøst.

Bestil tid og hør mere om behandlingen

Har du en diskusprolaps, som du ønsker behandling for, skal du bestille tid i forvejen. Jeg vil nøje gennemgå ophavet til skaden med dig, således at jeg får indgående indsigt i, hvad der er sket. Yderligere modtager du rådgivning om, hvad du skal gøre for at holde din ryg stærk og robust. Lad mig høre fra dig, så jeg hjælpe dig hurtigst muligt.


​Du er velkommen til at udfylde kontaktformularen eller sende en e-mail til kimw@live.dk, hvis du har spørgsmål til behandlingen. Du kan også booke tid på telefon 40 11 07 40.

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes!

Sig ja til bedre livskvalitet, færre sygedage og mere energi. Kontakt mig allerede i dag!

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Åbningstider​

​Bredsten:

Fredag i ulige uger​

08.00 - 21.00​

​Aabenraa:

Hver onsdag

​12.00 - 21.00

​Odense:

​Hver mandag

Fredag i lige uger

08.00 - 21.00​

​Lyngby:

Kun tirsdag:

10.00 - 21.00

Kims Kropsterapi

Ulriksholmvej 10,

5230 Odense M, Denmark

Kims Kropsterapi

Østergade 20,

6230 Rødekro

Kims Kropsterapi

Kærbøllingvej 7,

7182 Bredsten

Kims Kropsterapi v/Kim Vestergaard

Christian X's Alle 89

2800 Lyngby

Hør fra vores kunder​

​Nicolaj Nordsted Sørensen

​Jeg har døjet med en betændt slimhindefold i knæet og har ikke kunne gå i flere måneder. Efter 2 ugers behandling hos Kim har jeg endelig smidt krykkerne og går uden støtte. Væsken i knæet er stort set væk og jeg kan begynde at cykle, arbejde mm. Jeg har besøgt flere fysio- og kropsterapeuter, men ingen har været i stand til at hjælpe mig som Kim.

Brian Thestrup Kaack

Meget professionelt og behandling der virker😉

Liz Kaysen

Kim har magiske hænder. De har reddet mig fra en operation for diskusprolaps i lænden.